Nederlands
RSS

Blog berichten van '2024' 'mei'

Op zeker spelen met La Renarde
Op zeker spelen met La Renarde

Bij vrouwen en meisjes die graag op zeker spelen en liever een iets dikkere onderbroek hebben, is het menstruatieondergoed van La Renarde een hit. Ze absorberen veel en goed. Het geeft een veilig gevoel. Let op, ze tailleren klein, neem dus best 2 of zelfs 3 maten groter dan gewoonlijk. Maar dan zijn ze heerlijk zacht en ideaal voor een zorgeloze nacht (of dag).

Als je La Renarde zegt, dan zeg je fluffy. Alles van het Belgische merk is zacht: hun wattenschijfjes, zakdoeken en ja, dus ook, hun menstruatieondergoed. Wist je trouwens dat de producten van La Renarde niet enkel in België ontworpen zijn, maar hier ook worden gemaakt? 

30% korting op alles bij Tante Rosa 
30% korting op alles bij Tante Rosa 

Tante Rosa stopt. De uitverkoop gaat verder. We hebben al heel veel gekocht, maar er zijn nog altijd pareltjes te vinden. Af en toe wordt de stock aangevuld met retours en verloren gewaande vondsten in onze rekken. Hou onze website, instagram en facebook in de gaten.

Tot 30 juni gaan we nog door met Tante Rosa. We verkopen alles uit aan 30% korting! Doe je voordeel met de kortingscode tanterosastopt

Super Jennie, de cup voor (bijna) iedereen
Super Jennie, de cup voor (bijna) iedereen

De  Super Jennie is onze Amerikaanse menstruatiecup. We noemen hem ook wel eens de 'passe partout' van onze menstruatiecups, hij past bijna elke vrouw. Super Jennie is iets zachter dan onze andere cups, waardoor hij in principe eerder geschikt is voor vrouwen met wat zwakkere bekkenbodemspieren, maar toch klapt hij door zijn materiaal, vorm en samenstelling goed open waardoor hij goed blijft zitten. De meeste vrouwen zijn goed met de Small. Enkel als je groot of stevig gebouwd bent, of als je veel bloedverlies hebt, raden we de Large aan. 

Belgisch trots: miokoo
Belgisch trots: miokoo

Amai, wat zijn ze goed, de menstruatieslips van miokoo. Het is de Belgische trots in ons gamma menstruatieondergoed. Mooi, kwalitatief en zeer absorberend. Eerder lingerie dan ondergoed, zeg maar. We hebben nog een aantal stuks van deze 3 modellen: het mid-rise model Grace, het lagere model , en het hogere Coco. Iets duurder, maar dan ook zeer goed. En nu met de korting écht een koopje.